• Emisiuni
  • La Măruță
  • Romina și Piero Ferrari, în România pentru premiera filmului „Ferrari”

Romina și Piero Ferrari, în România pentru premiera filmului „Ferrari”

Romina și Piero Ferrari au venit în România pentru premiera filmului „Ferrari”. Invitată în emisiunea „La Măruță”, românca a oferit detalii importante din relația cu miliardarul.

Gallery

Româna Gindașu a venit în România, alături de soțul ei, Piero Ferrari, miliardarul care deține 10% din acțiunile Ferrari.

„Am avut foarte multe întâlniri,noi am aterizat ieri, zbor foarte mult zilele acestea. Am venit 11 ore din vacanță, că am fost și noi în vacanță de Crăciun și de Revelion(...) Pentru asta suntem aici, pentru premiera filmului. (n.r Este un film la care s-a lucrat mulți ani?) Da! Ideea filmului a venit de la Michael Mann...acum 25 de ani, însă, în final, s-a finalizat în momentul în care a avut un buget impresionant și pe Adam Driver și Penélope Cruz...filmul este absolut o capodoperă(...) În film este vorba despre cel mai greu an din viața lui Enzo Ferrari, an în care au murit 11 persoane în accidentul de la Mille Miglia, an în care s-a descoperit că Pierro există...e un pic de dramă.”, a spus Romina Gingașu.

Romina Gingașu, ținută de 95 de euro

„Pot să le zic oamenilor că tu ești omul ăsta care mergi cu avioane private, cu iahturi, iar ținuta ta nu face mai mult de...”, a spus Cătălin Măruță.

„95 de euro. Rochia mea este de pe AliExpress, e 50 de euro, iar pantofi sunt Zara, cel mai important este că mă simt bine”, a mai spus Romina.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni