• Emisiuni
  • La Măruță
  • Claudia Pătrășcanu, probleme cu fostul soț, după ani de la despărțire: "E vorba de copii"

Claudia Pătrășcanu, probleme cu fostul soț, după ani de la despărțire: "E vorba de copii"

Au trecut mai bine de cinci ani de la despărțire, mai mult de un an de la pronunțarea divorțului, dar apele între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu par să se liniștească.

Gallery

La Măruță, Claudia a povestit că e încă în conflict cu fostul soț și cu fosta soacră, dar își propune să facă tot ce poate pentru a rezolva lucrurile. 

Claudia Pătrășcanu: Când e vorba de copii, mă doare foarte tare! Nu s-au terminat lucrurile și parcă din ce în ce mai multe! Am încercat un an și jumătate să vin aici și să îmi văd de viața mea, am încercat cu instituțiile, am stat pe hol acolo cu rugăminți. Nu se întâmplă absolut nimic. Copiii nu au nici măcar un telefon personal să mă sune, să îmi spună, mami, sunt bine. Copiii da, sunt trei zile, la două săptămâni, la Gabi.

Claudia Pătrășcanu: Nu pot să comunic în acea perioadă, doar dacă le permite Gabi sau bunicii. Le-am zis , dați-le un telefon. Nu le pot da eu un telefon, că au zis că le-am pus camere în casă și motivul acesta l-au găsit să mă dea în judecată. Bunica ce m-a dat în judecată tocmai să nu am contact cu copiii. Dar, știi cum e, copiii cresc...O să le rezolv, eu le rezolv! Când vine vorba de copii, nu se rezolvă niște lucruri.(...) De un an și jumătate, nu vine să îi ia pe copii. Vine șoferul, vine bunica, dar mai des șoferul. Copiii îi spun, tati, vino tu! Zilele trecute a făcut Nicholas febră, l-a sunat cel mic să vorbească cu el și nici nu l-a mai sunat. E vorba de mai mult de atât.
Foto: CAPTURĂ LA MĂRUȚĂ 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni