Roxana Nemeș, dezvăluiri din culisele Survivor

Imediat după ce a plecat din Republica Dominicană, Roxana Nemeș a aterizat La Măruță!

Gallery

​Roxana a povestit:


Roxana Nemeș: Nu am vrut să plec mai repede. Am vrut să plec în momentul în care știa Doamne-Doamne că o să fiu sănătoasă! (...)M-am adaptat, am mai fost acolo! Da, a fost mai greu acest sezon!(...) Știu că nu am avut condiție fizică, în ultima perioadă nu am fost la sală. Stau bine cu psihicul! Știu însă ce înseamnă să nu mănânci, acolo nu mănânci!(...) Pe social am stat foarte bine! Indiferent ce a spus fiecare la testimoniale, nu știu ce au spus, m-am înțeles bine cu toată lumea!(...) Nu am stat bine pe condiție fizică!(...) În față nu cred că mi-au spus ce spun ei în testimoniale! (...) Ține de minte, de psihic să faci față acolo. (...) Acum sunt bine , mulțumesc lui Dumnezeu, dar după acea căzătură mi s-a format un hematom în zona inghinală și automat nu puteam face efort."

Roxana Nemeș: „Toată lumea s-a întrebat, abia am așteptat să spun treaba asta. Acum sunt bine, am fost la doctor, mulțumesc lui Dumnezeu. În schimb, în urma acelei căzături, după o săptămână jumătate am fost la control, doctorul mi-a spus că nu am nicio problemă, să merg liniștită în competiție, am ajuns în final la alt control, mi s-a spus că am un hematom care s-a format din cauza acelei căzători, da, în zona inghinală; a trebuit să fac un tratament, automat nu mai aveam voie să fac niciun efort, nici să mă întorc în acele condiții. Acum sunt bine , mulțumesc lui Dumnezeu. "

Faimoșii au rămas fără cuvinte când au primit vestea că Roxana Nemeș a părăsit competiția Survivor All Stars. Din motive medicale, nu a mai putut coontinua. La final, a ținut un discurs emoționant. 

Roxana Nemeș: „Sunt foarte emoționată, mă țin foarte tare ca să nu lăcrimez, pentru că am iubit experiența Survivor și am iubit experiența Survivor All Stars. A fost o onoare și o mândrie să fiu aici printre cei mai buni și vă mulțumesc din suflet tuturor. Mi-am promis mie și familiei mele că nu o să fac rabat la sănătate.”

FOTO: CAPTURĂ LA MĂRUȚĂ

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni