Lae Drăghici, de la Românii au Talent, interviu special La Măruță

Lae Drăghici, cascadorul care a impresionat la Românii au talent, a venit La Măruță alături de fiu, iar discuțiile din platou au fost impresionante.

Gallery

​Măruță: Nu a fumat niciodată, nu a băut alcool, în rest stil de viață mega sănătos și, vorba lui Robert, băiatul lui, dacă cade un creion jos, îl  prinde înaintea noastră ca reacție.

Robert, fiul lui Lae Drăghici: Vreau să vin puțin în ajutor, să nu mai aibă lumea dubii în ceea ce îl privește. Frica, sentimentul de frică. Ați văzut ce ușor e considerat un cascador nebun, ăla e nebun, nu are raționament, nu prețuiește viața. Discutam înainte de emisiune de limitele oamenilor normali care, hai să le considerăm că sunt pe masă. Eu, nefiind cascador, dar având curajul să fac cascadoria, mă plasează desupra majorității. După care vine el, fără limită. Eu încă nu am reușit să descopăr. Ați văzut cascadoria din 1995.

Măruță: Băi, eu am fost în boscheți, mi s-au înmuiat picioarele. (...) Oamenii nu se gândesc, oamenii nu se gândesc că o astfel de cascadorie poate să îl bage în pământ fie pe unul, fie pe altul, tată sau fiu. 

Lae Drăghici: Dacă nu mor la naștere, de ce să mor la cascadă? (...) Nu o să îți ajungă emisiunea să îți povestesc cum m-am apucat eu de cascadorie.

Măruță: Anul trecut voiai să faci o cascadorie pentru La Măruță, dar când politiștii au văzut cât e de periculoasă, au zis că ei nu se bagă!

Vedeți întreaga discuție specială în video atașat

Lae are 72 de ani și s-a născut în satul Oarda de Sus, într-o familie de oameni simpli, cu o casă acoperită de paie. Povestea lui în lumea cascadoriei a început la vârsta de 9 ani, când a sărit de pe şura casei părinteşti. La vârsta majoratului a hotărât să facă armata ca voluntar şi a ajuns la Constanţa, însă nu a rezistat mult în regimul de cazarmă. A plecat la Bucureşti pentru a-şi urma visul pe care îl avea de mic, şi anume acela de a fi cascador. Şi-a luat o motocicletă, pe care o conducea fără permis. A dezvoltat o pasiune pentru raliuri și între timp și-a luat și permisul de conducere.La Bucureşti l-a întâlnit pe Szobi Cseh, cel mai mare cascador român al tuturor timpurilor, care l-a introdus în lumea filmului.

De-a lungul carierei, Lae a jucat în multe filme românești și străine și i-a dublat pe marii actori ai României.

După ce s-a prezentat pe scena de la Românii au talent, Lae i-a invitat pe jurați afară pentru a fi martori la cascadoria pe care a pregătit-o împreună cu fiul său. Jurații au fost impresionați, iar Dragoș Bucur l-a recompensat cu un Golden Buzz.

FOTO: LA MĂRUȚĂ/ ROMÂNII AU TALENT 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni