• Emisiuni
  • La Măruță
  • Alexandra Duli: "Da, mie mi-ar plăcea să am o relație cu Zanni, mie chiar îmi place de el"

Alexandra Duli: "Da, mie mi-ar plăcea să am o relație cu Zanni, mie chiar îmi place de el"

Alexandra Duli a fost eliminată de la Survivor de Ana POrgras și a venit din Republica Dominicană La Măruță.

Gallery

​Cu multă dezinvoltură și multă asumare, Alexandra Duli a vorbit despre Zanni și despre ce este sau ce ar putea să fie între ei:

Alexandra Duli: Nu s-a întâmplat nimic între mine și Zanni. Momentan. Vorbim. Chiar m-a adus astazi aici. Chiar o să începem așa și niște vlogguri împreună, chiar vă rog așa să fiți atenți.
Alexandra Duli: Nu am avut o relație, ne-am văzut acum doi ani când am fost eu la Voyo, am apărut de două ori la Voyo și pur și simplu am vorbit. (...) Eu una nu am simșit această gelozie a Anei, eu cred că o femeie simte dacă o femeie este geloasă în condițiile în care îi place de cineva. Da, mie mi-ar plăcea să am o relație cu Zanni, mie chiar îmi place de el. Îndrăgostită e prea departe să spunem cuvântul ăsta, îmi place de el, îmi plăcea și la Survivor când ne tachinam, dacă chiar mergem mai departe și totul e bine, nu aș spune nu la o relație cu Zanni.

​Zanni a povestit la Survivor despre legătura pe care a avut-o cu Alexandra în afara concursului:

„Am avut treabă cu ea în trecut. Ne-am văzut, ne-am cunoscut. A venit o dată la mine după ce a băut alcool. Deoarece nu îmi plac genul ăsta de întâlniri și genul ăsta de femei, nu am mai vrut să mă văd cu ea.”
„Ana Porgras e cu ochii pe mine și deja s-a supărat. Mă doare sufletul că încă țin la ea, dar să mă lase puțin să aventuriez, suntem la Survivor, nu acasă!”

​FOTO: CAPTURĂ LA MĂRUȚĂ

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni