• Emisiuni
  • La Oraș
  • La oraș ai parte de o mulțime de trăsnăi! Episodul 9 e deja pe VOYO

La oraș ai parte de o mulțime de trăsnăi! Episodul 9 e deja pe VOYO

La oraș ai parte de o mulțime de trăsnăi! Episodul 9 e deja pe VOYO

La oraș este difuzat exclusiv pe VOYO și a ajuns deja la episodul 9, care a fost publicat în ultima săptămână a lui septembrie 2022. 

În fiecare episod, se urmăresc aventurile lui Doru, un băiat de la țară care de dragul femeii iubite vine la București să câștige bani și să cumpere cel mai frumos inel de logodnă. Cel mai bun prieten al său, Auraș, e de părere că vine în capitală "să le plimbe ciorbele bucureștenilor" ca și curier, dar el e hotărât. Se mută în marele oraș cu vărul său, Sabin, dar din prima seară realitatea îl lovește cam tare: bicicleta cu motor Deneris e furată! Curând, prietenul său de la țară află că Mona îi e infidelă și vine la București să îi spună asta. 
 
Pe principiul una caldă, una rece, că tot vrea să devină livrator Doru, personajul din urmă își îndeplinește unele mari visuri, dar le pierde pe altele de-a lungul episoadelor și de-a lungul mai multor întâmplări. La episodul 9 avem deja parte de o mulțime de întâmplări trăsnite - de la o mireasă care fuge de mire până la invenția unui Uber non-stop, orice ar însemna asta. Rolul lui Doru e interpretat de Eduard Păuna, student la UNATC, la Masterul în Arta Actorului, în timp ce bunul lui prieten, Auraș, e jucat de Visarion Udatu.
 
În serial mai apar Sami Al-Tawel, care-i va da viață vărului de la oraș, Sabin, Ioana Niculae, care o va interpreta pe Iarina și Ștefania Cîrcu, cea care o interpretează pe Mona, prima pasiune a lui Doru. În alte roluri ne fac să râdem Alexandru Pavel, Codrin Boldea, Vlad Brumaru, Cezar Grumăzescu, Jawad Shahbazimoghadam, Laila Abdel Hafiz, Raj – Alexandru Udrea, Alice Cora Mihalache, Florin Gheorghe, Denis Imbrescu.

În fiecare săptămână apare un nou episod pe VOYO!

FOTO: LA ORAȘ INSTAGRAM

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Oraș

Articole pentru emisiune La Oraș

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni