• Emisiuni
  • La Oraș
  • Eduard Păuna, actorul principal din "La oraș", asemănat cu Adrian Pintea

Eduard Păuna, actorul principal din "La oraș", asemănat cu Adrian Pintea

Eduard Păuna, actorul principal din "La oraș", asemănat cu Adrian Pintea

Începând de pe 17 august, în fiecare săptămână, apare un nou episod “La Oraş” pe VOYO!

Poţi urmări serialul  pe orice dispozitiv, pe calculator, pe televizor sau pe telefonul tău – oriunde te-ai afla.

Povestea urmărește aventurile lui Doru, un băiat de la țară care, de dragul femeii iubite, vine la București să câștige bani și să cumpere cel mai frumos inel de logodnă. Călare pe Deneris, bicicleta lui cu motor, Doru vine în capitală! Din prima seară însă, Deneris e furată! Doru află apoi că femeia îndrăgită iubeşte alt bărbat, dar pleacă şi în căutarea lui Deneris. În episodul al patrulea al seriei, Doru e sunat de poliție și anunțat că a fost găsită bicicleta lui, dar se alege cu altceva. Își indeplinește totuși visul și devine livrator TAZZ. Toate astea se întâmplă cu multe încurcături, încurcături care îi amuză pe fanii serialului.
 
Actorul principal al producției, Eduard Păuna, este un tânăr student la UNATC, la Masteratul în Arta Actorului. Pentru voyonews, acesta a declarat: 
 
„În prezent sunt student la UNATC Master, Arta Actorului. Am un spectacol care se joacă în prezent Moartea Accidentala a unui anarhist, Dario Fo, regia Maria Doncu. Un spectacol la care lucrez Trilogie Belgradeana, direcția de scenă Victor Ioan Frunza, regizor secund Alex Pavel care o sa aibă premiera în curand. Filmul meu preferat Billy Elliot."

Într-un interviu special dat La Măruță, Eduard Păuna a cucerit cu sinceritatea lui, dar și pentru că i-a amintit prezentatorului de...Adrian Pintea. De mai multe ori, Măruță a exclamat că, din punctul său de vedere, asemănarea fizică e evidentă. 



VEZI INTEGRAL INTERVIUL DE LA MĂRUȚĂ, ÎN VIDEO -UL DE MAI JOS:




FOTO: INSTAGRAM LA ORAȘ/ EDUARD PĂUNA INTAGRAM 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Oraș

Articole pentru emisiune La Oraș

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni