• Emisiuni
  • La Oraș
  • "La oraș", serialul difuzat exclusiv pe VOYO, cu o distribuție de suflet

"La oraș", serialul difuzat exclusiv pe VOYO, cu o distribuție de suflet

"La oraș", serialul difuzat exclusiv pe VOYO, cu o distribuție de suflet

La oraș este un serial extrem de haios, difuzat exclusiv pe voyo, în care actori tineri spun povești care te fac să râzi din toată inima. 

Întâmplările sunt pline de umor și situațiile limită aduc personajele în fața unor decizii ce le schimbă complet viața.

Serialul urmărește aventurile lui Doru, un băiat de la țară care de dragul femeii iubite vine la București să câștige bani și să cumpere cel mai frumos inel de logodnă. Cel mai bun prieten al său, Auraș, e de părere că vine în capitală "să le plimbe ciorbele bucureștenilor" ca și curier, dar el e hotărât. Se mută în marele oraș cu vărul său, Sabin, dar din prima seară realitatea îl lovește cam tare: bicicleta cu motor Deneris e furată! Curând, prietenul său de la țară află că Mona îi e infidelă și vine la București să îi spună asta.



 
Rolul lui Doru e interpretat de Eduard Păuna, student la UNATC, la Masterul în Arta Actorului, în timp ce bunul lui prieten, Auraș, e jucat de Visarion Udatu.
 
Alături de aceștia mai apar Sami Al-Tawel, care-i va da viață vărului de la oraș, Sabin, Ioana Niculae, care o va interpreta pe Iarina și Ștefania Cîrcu, cea care o interpretează pe Mona, prima pasiune a lui Doru. 
 
În alte roluri ne fac să râdem Alexandru Pavel, Codrin Boldea, Vlad Brumaru, Cezar Grumăzescu, Jawad Shahbazimoghadam, Laila Abdel Hafiz, Raj – Alexandru Udrea, Alice Cora Mihalache, Florin Gheorghe, Denis Imbrescu.
 
În fiecare săptămână apare un nou episod pe VOYO!

FOTO: INSTAGRAM EDUARD PĂUNA 

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță:

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Oraș

Articole pentru emisiune La Oraș

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni