• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Celentano a renunțat la visul american și s-a întors acasă! Serialul Las Fierbinți a fost lider de audiență

Celentano a renunțat la visul american și s-a întors acasă! Serialul Las Fierbinți a fost lider de audiență

Celentano a renunțat la visul american și s-a întors acasă! Serialul Las Fierbinți a fost lider de audiență

Giani s-a lăsat cu greu convins, dar din „prietenie” și pentru 300 de lei, s-a înțeles cu Bobiță și l-a ajutat să o impresioneze pe mătușa lui. Însă Dorel i-a stricat toate planurile fratelui său, care era aproape de moștenirea mult dorită.

Las Fierbinți a condus aseară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 7.5 puncte de rating și 29.2% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 4.4 puncte de rating și 17% share. La nivel național, aproape 1.4 milioane de români au urmărit serialul, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:13, peste 1.6 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

În încercarea de a face rost de bani pentru biletul de avion, Celentano și-a încercat norocul în rândul sătenilor. Ajuns la Aspirina, a reușit să-i rupă ușa și a fost alungat. Brânzoi i-a dat ideea de a-i vinde soacrei jumătatea de casă care îi aparține. Aceasta a acceptat, iar Celentano a fost mai aproape de visul său. În drum spre aeroport, a realizat că îi trebuie mai mult decât buletin și brevet militar pentru a putea pleca în America. Așa că s-a întors acasă, unde a fost nevoit să stea cu chirie.

Cum a aflat că artistul internaționat Ionuț Zaraza, originar din Fierbinți, vrea să se retragă în satul natal, Vasile a decis să-l facă imediat cetățean de onoare. S-a oferit să organizeze și un festival cu numele lui, iar Robi a împrumutat un tun anti grindină din Dridu, pentru a simula onorurile militare, pe care l-a detonat în dreptul artistului, venit să-și ridice diploma.

Săptămâna viitoare, miercuri și joi, de la 20:30, sezonul 20 Las Fierbinți continuă cu noi episoade și întâmplări pline de umor. Noul sezon al serialului este disponibil și pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni