• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Un nou episod de Las Fierbinți s-a întâmplat, aproape 1.9 milioane de români s-au uitat!

Un nou episod de Las Fierbinți s-a întâmplat, aproape 1.9 milioane de români s-au uitat!

Un nou episod de Las Fierbinți s-a întâmplat, aproape 1.9 milioane de români s-au uitat!

Începutul de săptămână parcă trece tot mai greu până la primul episod de Las Fierbinți din săptămână. Telespectatorii abia așteaptă să vadă ce mai fac personajele lor favorite și cu ce noi provocări se mai confruntă. Aseară, de la 20:30, românii s-au bucurat de un episod în care comedia și aventura s-au combinat pentru a descreți frunțile. 

Relaxat și decis să vadă ce se mai întâmplă prin sat, Giani a pornit la plimbare și a descoperit o echipă care, aparent, lucra la canalizare. Curios din fire, acesta i-a luat la multe întrebări și spre surpriza lui, a reușit să-i deranjeze foarte rapid. De parcă nu era suficient că el era acolo, au apărut și Brânzoi și Rață! Cei trei s-au trezit curând în fața unei investigații sub acoperire, culminată cu momentul în care Robi a reușit să-l aresteze pe nepotel prefectului.. cel care conducea o întreagă afacere cu lemne furate. 

Firicel și Celentano au avut și ei problemele lor... de această dată cu număratul caloriilor. ”Dacă nu vede și nu se vede, cum să zici că există? Dacă nu există, cum poți să numeri? Eu cred că nu există caloriile”, a declarat Firicel care aproape l-a convins pe Celentano că berea trebuie să fie sănătoasă și să nu îngrașe! 

Și cel de-al treilea episod al noului sezon a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:27. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.0 puncte de rating și 32.2% cotă de piață, cifre mult mari mari față de locul 2 care avea doar 4.6 puncte de audiență și 14.7% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.9 milioane de români au trăit comedia la cele mai înalte cote, iar în minutul de aur, la ora 20:58, aproape 2.2 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

În această seară, cel mai iubit serial românesc revine! De la 20:30, pe PRO TV, cei de acasă vor avea parte de noi aventuri care nu pot fi ratate. Dalida este decisă că a venit vremea unei schimbări de carieră. Ce i-a declanșat decizia, dar mai ales cum va funcționa planul ei, aflăm curând. În plus, tot diseară, Celentano se confruntă cu o problemă reală: nu știe cum să alunge tristețea. 

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile. 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni