• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • ”Dacă nu există soare, nu există viață”, iar fără Las Fierbinți, serile nu ar mai fi la fel!

”Dacă nu există soare, nu există viață”, iar fără Las Fierbinți, serile nu ar mai fi la fel!

”Dacă nu există soare, nu există viață”, iar fără Las Fierbinți, serile nu ar mai fi la fel!

Un nou început de săptămână, un nou episod din serialul care face ca serile să se încheie cu zâmbetul pe buze pentru telespectatori. Aseară, de la 20:30, românii nu au ratat întâlnirea cu serialul lor preferat și au aflat de la Robi că ”dacă nu există soare, nu există viață”. În fapt, lecția de viață nu îi aparținea lui, ci doamnei Luana. 

Cea care îi sfătuia pe Robi, soția lui Firicel, Dorel sau Gianina s-a demonstrat a fi nimeni alta decât... Ardiles cu un filtru pus pe telefon! Bine ascuns, acesta și-a convins consătenii că trebuie să renunțe la certuri, să fie mai relaxați, să respire mai mult și să fie mai darnici. Lucruri deloc apreciate de Vasile, Firicel sau Bobi. Așa că cei din urmă au luat și măsurile necesare. 

Asta a făcut ca finalul să fie unul neașteptat: Doamna Luana a fost învinsă de forțele răului, iar înainte de a dispărea în totalitate din viețile sătenilor, le-a prezentat acestora noi reguli: la bar nu mai trebuiau oferite băuturi pe grătis, iar Vasile ar trebui să fie votat pentru tot restul vieții pentru a-și păstra rolul de primar. Vom vedea dacă toate acestea vor fi respectate și acum când forțele binelui au dispărut. 

Episodul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:27 – 21:28. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.8 puncte de rating și 34.1% cotă de piață, cifre mult mari mari față de locul 2 care avea doar 5.4 puncte de audiență și 15.6% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.9 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 20:56, peste 2.1 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor cu ochii pe PRO TV! 

În această seară, serialul revine și sătenii au parte de noi pățanii din cale afară de neașteptate și amuzante. Ziua lui Dorel este tot mai aproape și aparent Ardiles vrea să se revanșeze pentru cadoul urât pe care i-a oferit în dar în urmă cu un dar. Iar Celentano va realiza că a rămas fără lucru în sat, după ce niște tinere îl vor convinge pe Brânzoi să le plătească pentru toate reparațiile de care casa lui avea nevoie.   

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile. 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Vezi și: 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni