• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență, iar telespectatorii au avut parte de o seară cu multe râsete!

Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență, iar telespectatorii au avut parte de o seară cu multe râsete!

Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență, iar telespectatorii au avut parte de o seară cu multe râsete!

S-a mai încheiat o săptămână de pățanii în cel mai iubit serial de comedie din România! Fierbințenii au avut o seară încărcată, dar într-un final lucrurile s-au lămurit: Robi nu a mai fost în concediu de cinci ani din cauza costurilor ridicate, Gianina nu și-a pus silicoane, ci doar niște implanturi dentare, iar Firicel și soția pare că au găsit cheia unei căsnicii mai bune! Telespectatorii nu au ratat niciun minut, așa că episodul a fost lider absolut de audiență. 

Cu primarul pe urmele lui, Robi s-a văzut nevoit să stea tot mai ascuns în aparentul concediu în Bulgaria. Când Vasile a ajuns în curtea lui și l-a sunat, polițistul a decis să se ascundă după perdea și să ducă mai departe minciuna. Într-un final, totul a ieșit la iveală, iar funcționarul a recunoscut și motivele care au stat în spatele ascunzișului: totul este prea scump în concediu, așa că de cinci ani nu a mai putut pleca. 

Firicel și soția pare că au ajuns și ei la pace, după ce bărbatul a plecat de acasă. Se pare că secretul împăcării dintre ei era schimbarea casei pe care o împart. Cu patul lui Robi la dispoziție, cei doi... și-au găsit cheful de dragoste și s-au bucurat la maximum de moment! 

Tot în bucurie a fost și Giani care era convins că Gianina și-a pus silicoane. Însă, discuția cu tânăra i-a arătat cât greșea: ”Mi-a ieșit foarte bine... toate trei”. Cum trei? E simplu! Era vorba despre o intervenție la medicul stomatolog... bine realizată. 

Ca de fiecare dată, episodul din Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:33. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.7 puncte de rating și 28.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 5.8 puncte de audiență și 16.9% share. De-a lungul difuzării, peste 1.7 milioane de români au trăit comedia la cele mai înalte cote, iar în minutul de aur, la ora 20:46, peste 1.9 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile. 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni