• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Sezonul 23 Las Fierbinți începe astăzi! Cel mai iubit serial din România revine de la ora 20:30, la PRO TV și pe VOYO!

Sezonul 23 Las Fierbinți începe astăzi! Cel mai iubit serial din România revine de la ora 20:30, la PRO TV și pe VOYO!

Sezonul 23 Las Fierbinți începe astăzi! Cel mai iubit serial din România revine de la ora 20:30, la PRO TV și pe VOYO!

Las Fierbinți, cel mai apreciat serial de comedie, revine cu un nou sezon în care îndrăgitele personaje își continuă poveștile pline de umor.

De mai bine de 10 ani, locuitorii celui mai cunoscut sat din România prezintă diverse tipologii inspirate din realitate și au parte de aventuri savuroase. În fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, telespectatorii se bucură de fiecare situație memorabilă în care intră Bobiță, Giani, Aspirina sau Celentano.

În această seară, dorința de schimbare va dăinui printre fierbințeni, iar Robi va face tot îi stă în putință să iasă din zona de confort: „A murit vechiul Robi... a murit ca să facă loc noului Robi. Dorele, eu vreau să-mi schimb total viața. La 360 de grade”, va spune polițistul.

Nici Celentano nu se va lăsa mai prejos. În urma unei discuții aprinse cu soacra sa, acesta va încerca să renunțe la atitudinea indolentă și va munci din greu pentru a-și recâștiga reputația de meșter bun și serios. Rămâne de văzut dacă acesta se va ține de promisiune și va termina de văruit peretele vecinului.

Geanina va fi și ea dornică de o schimbare, dar... fizică. Păcălită fiind de Giani că i-au crescut urechile, aceasta va apela la „terapia cu fotoni” făcută de Nicu, care i-a alimentat percepția asupra înfățișării ei: „În afară de faptul că ai urechile mai crescute... nu e nicio diferență!”.

Nu ratați, în seara aceasta, de la ora 20:30, începutul unui nou sezon Las Fierbinți, ce va putea fi urmărit în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Serialul este disponibil și pe VOYO.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni