• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Giani, pe căile antreprenoriatului: Am soluția pentru tine! – Aseară, Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență!

Giani, pe căile antreprenoriatului: Am soluția pentru tine! – Aseară, Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență!

Giani, pe căile antreprenoriatului: Am soluția pentru tine! – Aseară, Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență!

Joi seară, românii nu au ratat nicio secundă din serialul lor preferat și au trăit toate peripețiile celor mai îndrăgite personaje. Las Fierbinți a fost, din nou, lider absolut de audiență!

Ca de fiecare dată, Giani a pus bazele unei noi afaceri. Acesta face videoclipuri în care învață oamenii să devină antreprenori: „Salut! Bine te-am găsit! Dacă și tu vrei stilul meu de viață, am soluția pentru tine! Nu trebuie decât să cumperi pachetul complet de cursuri online și cartea pe care am scris-o eu despre cum să te îmbogățești rapid”, a spus acesta internauților. Totuși, Giani a pus capăt afacerii sale în aceeași zi, în care a și început-o, din cauza faptului că Bobiță și Brânzoi nu l-au lăsat să filmeze în casele lor.

Celentano, Firicel și Rață au pus la cale un plan de zile mari. Cei trei au pregătit o scrisoare ambasadorului Suediei pentru a obține azil politic și a nu mai fi persecutați de persoanele din sat. Convinși fiind că Aspirina îl cunoaște pe ambasador, aceștia au plătit-o cu 800 de lei pentru a se asigura că scrisoarea ajunge la destinatar. Concluzia: Aspirina s-a ales cu o sumă de bani frumușică, iar Celentano, Firicel și Rață au rămas cu buza umflată.

Episodul Las Fierbinți de joi seară a fost lider absolut de audiență. În intervalul orar 20:28 – 21:29, PRO TV a înregistrat 8.7 puncte de rating și 30.7% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 5.3 puncte de audiență și 18.8% share în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. De-a lungul difuzării, aproape 1.6 milioane de români au trăit comedia la cele mai înalte cote, iar în minutul de aur, la ora 21:15, peste 1.8 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

Noul sezon Las Fierbinți este în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Episoadele pot fi urmărite în avans, pe VOYO.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni