• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Gianina și Giani vor să devină jurați Românii au talent prin reprogramarea mentală. Las Fierbinți, lider de audiență

Gianina și Giani vor să devină jurați Românii au talent prin reprogramarea mentală. Las Fierbinți, lider de audiență

Gianina și Giani vor să devină jurați Românii au talent prin reprogramarea mentală. Las Fierbinți, lider de audiență

Marți seară, personajele din Las Fierbinți au avut parte de cele mai neașteptate întâmplări, iar telespectatorii s-au bucurat de fiecare minut, urmărind cu sufletul la gură pățaniile locuitorilor din sat. Episodul difuzat aseară a fost lider incontestabil de audiență.

S-a dus vorba prin Fierbinți că Nicu Rață face „reprogramare mentală”. Dorel a ascultat sfaturile lui Giani și Bobiță și s-a dus la vecinul său pentru a beneficia de acest tratament împotriva depresiei. Rămâne de văzut dacă fratele lui Bobiță va reuși să se vindece de boala secolului XXI. 

Ardiles a făcut mare vâlvă prin sat cu „antrenamentul” găinilor din Irlanda. Dornici să aibă ouă cu câte trei gălbenușuri, fierbințenii i-au dat bani grei pentru a le trimite păsările la „antrenament forțat” peste hotare. Însă primarul Vasile s-a prins de acest plan necinstit și a intervenit. Cum se va soluționa problema și cine îi va despăgubi pe cei păcăliți? Vom afla în câteva ore!

Serialul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:27 – 21:29. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.0 puncte de rating și 30.9% cotă de piață, cifre mai mari față de locul 2 care avea doar 7.5 puncte de audiență și 23% share. De-a lungul difuzării, peste 1.7 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 20:43, aproape 2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV!

În această seară, de la ora 20:30, locuitorii celui mai popular sat din România vor avea cereri speciale când vine vorba despre „reprogramarea mentală”. Gianina va dori să devină Andra și să fie parte din juriul Românii au talent, iar Giani va vrea să fie... Andi Moisescu! Bobiță va recunoaște faptul că a scornit totul pentru a-și vindeca fratele: „E manevră! Eu am inventat treaba asta cu reprogramarea mentală, ca să te scot pe tine din depresie... dădeai ortul popii!”, i-a spus acesta. Fierbințenii vor fi în continuare dornici de a testa metoda minune, dar cât de mulțumiți vor fi de serviciile prestate de Rață, vom afla în această seară!

Noul sezon Las Fierbinți este în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Episoadele pot fi urmărite în avans, pe VOYO. 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Credit foto: Gina Buliga

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni