• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Las Fierbinți, lider absolut de audiență! Ce plan are Gianina: „Ca să vă îngrop pe toți, m-am gândit la ideea asta de afacere”

Las Fierbinți, lider absolut de audiență! Ce plan are Gianina: „Ca să vă îngrop pe toți, m-am gândit la ideea asta de afacere”

Las Fierbinți, lider absolut de audiență! Ce plan are Gianina: „Ca să vă îngrop pe toți, m-am gândit la ideea asta de afacere”

Miercuri seară, umorul a atins cote alarmante în cel mai popular sat din România. Locuitorii din Fierbinți s-au trezit în cele mai imprevizibile situații și au avut parte de întâmplări cât se poate de amuzante. Telespectatorii s-au bucurat din plin de cel de-al doilea episod al săptămânii. Las Fierbinți a fost, din nou, lider absolut de audiență. 

Celentano a fost dornic să reinterpreteze obiectele deja existente, așa că a inventat un „tirbușon de mână stângă”, iar materia primă a acestei invenții a fost chiar arborele mamei soacre. Deși a fost avertizat de Firicel să nu folosească pomul pentru confecționarea tirbușonului, Celentano și-a dus planul la bun sfârșit: „Firicel, ce vrei să spui? Că iubești un salcâm japonez mai mult decât pe mine?”, i-a spus acesta înainte de a se pune pe treabă. Concluzia? Soacra lui Celentano i-a tras o mamă de bătaie ginerelui său.

Când a văzut câte persoane din sat au fost păcălite de Ardiles, primarul Vasile a luat atitudine! Acesta a cerut un procent de 50% din suma câștigată de afacerist. Deși a fost sceptic la început, Brânzoi a venit cu mii de euro și scuzele de rigoare la Ardiles pentru a-și trimite toate păsările la „antrenamentul forțat” din Irlanda, ca să facă ouă... cu patru gălbenușuri!

Serialul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:29. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.1 puncte de rating și 27.4% cotă de piață, cifre mai mari față de locul 2 care avea doar 6.6 puncte de audiență și 22.3% share. De-a lungul difuzării, peste 1.5 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 20:43, peste 1.7 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV! 

În doar câteva ore, cei de acasă își vor da iar întâlnire cu personajele lor preferate. Toți bărbații din sat vor fi negri de supărare. Motivul? „Vasile vrea să racoleze toți bărbații între 30 și 60 de ani din Fierbinți să-i trimită la oaste”. Rămâne de văzut ce vor face Rață, Firicel și Celentano ca să scape de armată. Între timp, Gianina și Dorel vor face business împreună. „Cum vreau să trăiesc cel mai mult, ca să vă îngrop pe toți, m-am gândit la ideea asta de afacere”, îi va spune Gianina lui Bobiță. Despre ce este vorba? Vom afla în câteva ore!

Noul sezon Las Fierbinți este în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Episoadele pot fi urmărite în avans, pe VOYO

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Credit foto: Gina Buliga

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni