• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • În această seară, primarul din Fierbinți e supărat că toată lumea a uitat de ziua lui: „Până diseară trebuie să-mi faceți un cadou, dacă vreți să vă iert!”

În această seară, primarul din Fierbinți e supărat că toată lumea a uitat de ziua lui: „Până diseară trebuie să-mi faceți un cadou, dacă vreți să vă iert!”

În această seară, primarul din Fierbinți e supărat că toată lumea a uitat de ziua lui: „Până diseară trebuie să-mi faceți un cadou, dacă vreți să vă iert!”

O nouă săptămână, o nouă ocazie de a râde cu gura până la urechi! Astăzi, de la ora 20:30, telespectatorii pot urmări un nou episod din cel mai iubit serial din România, Las Fierbinți.

Gallery

Bobiță va fi foarte deranjat de faptul că fratele său petrece prea mult timp cu Celentano: „Care e combinația între Celentano și Dorel? De când sunt ei prieteni de stau bot în bot și beau bere?”, îl va întreba cârciumarul pe Giani. Prietenul lui Bobiță nu va ezita să îi spună adevărul: „Nu știi? E în limbă după soacra lui Celentano!”. Ce se află, de fapt, în spatele idilei dintre cei doi, vom afla în câteva ore.

Între timp, Gianina va fi pusă și ea în temă în ceea ce privește relația dintre Dorel și soacra lui Celentano. Aceasta se va arăta jignită de faptul că fratele lui Bobiță nu o place: „Mai bine plânge după mine decât să plângă după baba aia!”, va spune aceasta. Cum va decurge confruntarea dintre Gianina și Dorel, rămâne de văzut în această seară.

Primarul din Fierbinți va avea și el o mare supărare: „Tu știi ce zi e azi? Azi e Sfântul Ciprian! Pe mine mă cheamă și Ciprian. Cu ocazia asta... m-am trezit foarte fericit. Am luat-o pe străzile din satul ăsta, pe care eu îl păstoresc de ani de zile. M-am întâlnit cu 35 de oameni și niciunul nu mi-a spus „La mulți ani!”...”, îi va spune acesta omului său de încredere, Robi. Pentru a-l împăca pe șeful său, polițistul va fi nevoit să îi cumpere trotineta mult dorită: „Îi pun la punct pe toți nesimțiții, nemernicii ăștia! Până diseară trebuie să-mi faceți un cadou, dacă vreți să vă iert!”, îl va amenința Vasile pe Robi. Rămâne de văzut dacă polițistul va reuși să îi achiziționeze trotineta în timp util.

Noul sezon Las Fierbinți este în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Serialul poate fi urmărit în avans pe VOYO.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni