„Lecții de viață”, episod nou: Șantajul

„Lecții de viață”, episod nou: Șantajul

Finalul verii aduce în fața telespectatorilor un nou sezon „Lecții de viață”, iar episodul din 26 august, „Șantajul”, ne prezintă povestea unui cuplu, Bogdan Vergea și Andra Ignat, care își consumă iubirea la distanță: el lucrează în Germania, iar ea în România.

Cei doi plănuiesc să facă nunta atunci când Bogdan se întoarce în țară, însă până atunci, pentru a-și alunga dorul de iubita lui, îi cere Andrei să se dezbrace în fața camerei pentru el. După o perioadă, tânărul este arestat în Germania pentru furt și condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare. Deranjată de toate cele întâmplate, Andra se desparte de Bogdan.

Despărțirea pare că i-a făcut bine fetei, care îl cunoaște la birou pe Horia Dramcea. El îi devine iubit, însă Bogdan află și este foarte gelos. Acesta din urmă află că fosta lui iubită se pregătește de nuntă, așa că o șantajează și îi spune că va posta pe internet imaginile în care ea se dezbracă, iar așa Horia va crede că ea a făcut videochat și o va părăsi. Mai mult decât atât, Bogdan îi propune Andrei o noapte împreună la hotel, pentru a nu-i distruge actuala relație.

Va accepta Andra să se culce cu Bogdan? Vor apărea pozele pe internet? Horia îi va mai deveni soț fetei? Cum se va termina această poveste aflați doar la PRO TV, de la ora 14.00, în noul episod „Lecții de viață”!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni