„Lecții de viață”, episod nou: Băiatul bun

„Lecții de viață”, episod nou: Băiatul bun

Începutul toamnei aduce în fața telespectatorilor un nou sezon „Lecții de viață”, iar episodul din 01 septembrie, „Băiatul bun”, ne prezintă povestea unor tineri, Florina și Marin, care se cunosct în club, într-o seară.

Din păcate, după ce petrec împreună, Florina se trezește pe un câmp și nu își aduce aminte ce s-a întâmplat. După ce ajunge la spital și i se fac mai multe controale, tânăra îl acuză de viol pe Marin.

Oamenii legii afirmă că tânărul nu este vinovat, iar Florina merge acasă la el pentru a-și cere iertare. Mai mult decât atât, cei doi încep o relație și se mută împreună! Doar că fata primește o scrisoare de la Angi, fosta iubită a lui Marin, prin care este avertizată că acesta nu este ceea ce pare și că îi va face rău.

Confruntată de Florina, Angi afirmă că a fost violată de Marin și s-a trezit pe un câmp, după ce au petrecut împreună în club.

Cum se va termina povestea, cine este vinovat și pe cine va crede Florina doar la PRO TV, de la ora 14.00, în noul episod „Lecții de viață”!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni