Lecții de Viață, episod nou pe VOYO: Lege și fărădelege

Lecții de Viață, episod nou pe VOYO: Lege și fărădelege

Zilnic, de luni până vineri, de la ora 14:00, „Lecții de viață” vine cu noi episoade care se văd în exclusivitate pe VOYO!

Astăzi aflăm povestea lui Robert (30) și Tiberiu Sorescu (32), doi frați vitregi care au același tată. Relația dintre cei doi nu este una bună, iar meseriile lor se află la poli opuși, Robert este infractor, lucrează cu prietenul său Misu (30), pentru interlopul Sergiu Murgea (40, iar Tiberiu inspector de poliție.

Într-o zi, Tiberiu este răpit și dus într-o dubiță, la al cărei volan se află chiar fratele său, Robert. Când acesta afla cine este persoana răpită, îl eliberează pe Tiberiu cu riscul vieții, făcându-l pe acesta să-i fie dator. Drept urmare, cei doi frați fac o înțelegere, Tiberiu va închide ochii în fața infracțiunilor fratelui său și îl va anunță de raziile poliției, înțelegere ce îl ajută pe Robert să preia controlul asupra traficului de droguri, lucrând independent de interlopul Sergiu.

Însă, lucrurile se complică când comisarul șef al politiei este nemulțumit de activitatea lui Tiberiu și creșterea traficului de droguri și îl pune să ia măsuri. Tiberiu încearcă să-l convingă pe fratele său să se liniștească o perioadă, însă acesta refuză și îi propune altă înțelegere - îl va da pe mâna poliției pe interlopul Sergiu și astfel seful sau vă fi mulțumit.

La interogatoriu, Sergiu încearcă să facă tot posibilul pentru a primi o pedeapsa mai redusa și accepta să coopereze cu politia. Acesta îi dezvăluie lui Tiberiu, fară a ști că este fratele lui Robert, că unuld intre polițiști are o înțelegere cu acesta, după ce Robert a înscenat răpirea sa și l-a făcut dator. Când află adevărul, Tiberiu devine mânios și își confruntă fratele.

Vezi ce se întâmplă în final într-un nou episod Lecții de Viață, exclusiv pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni