Lecții de Viață, episod nou pe VOYO: „Familia mea adevărată”

Lecții de Viață, episod nou pe VOYO: „Familia mea adevărată”

Zilnic, de luni până vineri, de la ora 14:00, „Lecții de viață” vine cu noi episoade care se văd în exclusivitate pe VOYO!

Azi aflăm povestea lui Marc, un băiat modest crescut de un tată care lucrează în construcții. Tânărul în vârstă de 22 de ani este student în ultimul an. La facultate îl cunoaște pe Vlad, un tânăr care provine dintr-o familie înstărită. Vrăjit de luxul în care trăiește Vlad, Marc visează să ducă o viață lipsită de griji întocmai ca prietenul său. 

Tânărul se mută în casa lui Vlad, acolo unde devine un fel de om bun la toate. Marc își renegă tatăl și refuză să mai meargă acasă. 

Când Vlad urcă beat la volan și face un accident de masină, mama lui îl convige pe Marc să spună ca el a condus. Băiatul acceptă și este remunerat cu o sumă de bani pe care o cheltuie rapid. La un moment dat, tatăl lui Marc se îmbolnăvește și încearcă să dea de fiul său. Bărbatul o găsește pe mama lui Vlad, dar femeia îi ascunde acest lucru lui Marc. 

În cele din urmă, Marc află că tatăl lui e bolnav și are probleme cu banii. Tânărul apelează la familia lui Vlad, însă are parte de un șoc după ce aceștia îi pun câteva condiții.

Vezi deznodământul poveștii în noul episod din Lecții de Viață, care se vede în exclusivitate pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni