Lecții de Viață, episod nou pe VOYO:  A cincea roată

Lecții de Viață, episod nou pe VOYO:  A cincea roată

Zilnic, de luni până vineri, de la ora 14:00, „Lecțîi de viață” vine cu noi episoade care se văd în exclusivitate pe VOYO!

În episodul de astăzi aflam povestea lui Costin Drăghici (25), un tânăr care se îndrăgostește de Cătălina (23), o asistentă într-un cabinet stomatologic.

Cei doi încep o relație, însă în peisaj apare Marius (45), care îl amenință pe Costin și îi spune să stea departe de Cătălina, astfel va intra în belele. Uimit de cele întâmplate, tânărul caută răspunsuri la Cătălina și află  că Marius este îndrăgostit de ea și o urmărește peste tot, însă este inofensiv.

În ciuda acestui hop, cei doi își continuă relația, însă Marius continuă să îi urmărească și, în cele din urma, Costin descoperă că tot ceea ce i-a spus Cătălina a fost o minciună, iar ea și Marius au avut într-adevăr o relație. Din supărare, acesta ia decizia de a se despărți de Cătălina, însă fata îi cere iertare și îl îmbunează. Cei doi își continuă relația și sunt liniștiți pentru o perioadă, când Costin descoperă o altă minciuna - Marius are familie, iar Cătălina este cea care îl hartuiește, de fapt, și îl șantajează.

Află ce se întâmplă cu Cătălina în noul episod din Lecții de viață, care se vede în exclusivitate pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni