Lecții de Viață, episod nou pe VOYO: "Sechestrații"

Lecții de Viață, episod nou pe VOYO: "Sechestrații"

Zilnic, de luni până vineri, de la ora 14:00, „Lecțîi de viață” vine cu noi episoade care se văd în exclusivitate pe VOYO!

În episodul de astăzi aflăm povestea lui Zoe Petcu (58 de ani), o pesnionara și văduvă care locuiește cu fiica ei, Miruna (29). Încurajată de fiica sa, aceasta decide să își caute de munca ca menajera și ajunge în casa Izabelei Covaci (38), o doamna distinsă, dar misterioasă.

În prima sa zi de muncă, în timp ce făcea curățenie în vila Izabelei, Zoe găsește pete de sânge și aude zgomote din subsol. De fel curioasă, aceasta îi pune întrebări stăpânei casei, însă fară succes. Zoe îi povestește fiicei sale ce s-a întâmplat, însă aceasta o sfătuiește să își vadă de treaba și să nu caute nod în papură.

Când se întoarce la vila Izabelei pentru a termina curățenia, Zoe aude din nou zgomote din subsol și, curioasă, aceasta coboară și găsește un bărbat legat de un scaun, cu bandă adezivă la gură. Acesta îi spune că stăpânii casei sunt niște psihopați care l-au răpit și o roagă să îl elibereze. Până se decide ce să facă, soții Covaci se întorc acasă și, pentru că realizează că secretul le-a fost descoperit, îi explică lui Zoe că bărbatul sechestrat e un pedofil care l-a răpit pe fiul lor, Iulian și refuza să zică unde se află.

Neștiind ce să creadă, Zoe se întoarce acasă și îi povestește fiicei sale cele întâmplate. Aceasta o sfătuiește să meargă la poliție, însă Zoe refuză și revine la vila soților Covaci, pentru a termina curățenia și a-și primi banii. Între timp, fiica sa, Miruna, devine îngrijorată și merge cu poliția la casa unde lucra mama sa. Acolo află că femeia terminase curățenia, iar în subsol nu se afla niciun bărbat.

Vezi ce s-a întâmplat cu Zoe și bărbatul din subsol într-un nou episod Lecții de Viață exclusiv pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni