Lecții de Viață, episod nou pe VOYO: "Triunghiul amoros"

Lecții de Viață, episod nou pe VOYO: "Triunghiul amoros"

Zilnic, de luni până vineri, de la ora 14:00, „Lecțîi de viață” vine cu noi episoade care se văd în exclusivitate pe VOYO!

În episodul de astăzi aflăm povestea lui Radu Veroiu (36 de ani). Acesta este căsătorit cu Sabina (29), însă începe să se simtă atras de o colegă de muncă pe nume Carina (29), care îi mărturisește că ar fi interesata de o relație în trei cu el și soția sa.

Radu devine interesat de ideea Carinei și, sătul de certurile cu soția sa, acesta îi dă un ultimatum Sabinei și îi spune că singura cale de a-și salva căsnicia este o relație în trei. În fata acestei propuneri, Sabina vine cu o altă idee, aceea de a merge la un consilier matrimonial.

Ajunși la consilierul matrimonial, acesta îi sfătuiește pe cei doi să ia în calcul ideea unei relații în trei, spre surpinderea Sabinei, iar aceasta acceptă. Însă, fară a ști că bărbatul fusese angajat de către soțul ei pentru a se da drept consilier matrimonial și a-l ajuta să-și împlinească fantezia unei relații în trei cu ea și colega lui de muncă.

Vezi ce se întâmplă când Sabina află adevărul într-un nou episod din Lecții de Viață, exclusiv pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni