Lecții de Viață, episod nou pe VOYO: "Vreau să dispar"

Lecții de Viață, episod nou pe VOYO: "Vreau să dispar"

Zilnic, de luni până vineri, de la ora 14:00, „Lecțîi de viață” vine cu noi episoade care se văd în exclusivitate pe VOYO!

În episodul de astăzi aflăm povestea lui Carmen (37 ani). Aceasta este căsătorită de 15 ani cu Mihai (38 ani), alături de care duce o viață aparent perfectă - au joburi stabile, o casa frumoasă și un băitețel pe nume David (10 ani).

Într-o zi, cei doi vorbesc despre planurile de viitor și Carmen îi mărturisește lui Mihai că și-ar dori uneori să dispară, pentru a nu mai avea nicio grijă. A doua zi, femeia dispare cu adevărat, iar Mihai, îngrijorat, cere ajutorul poliției și începe căutările pentru soția sa.

Pe măsură ce avansează căutările, Mihai descoperă tot mai multe lucruri despre soția sa. Acesta află de la Bogdan, colegul de muncă al soției sale, că aceasta fusese dată afară de la muncă deoarece lipsea și venea beată. Mai tărziu, Mihai e contactat de un bărbat pe nume Jean, care îi spune că o cunoaște pe Carmen și că avea foarte multe datorii la el. Deși la început nu crede, după ce îi verifica conturile soției, Mihai descoperă că, într-adevăr, aceasta a trimis sume mari de bani unei femei pe nume Doina  Alecu.

Indiciile se opresc aici, iar Carmen rămâne dispărută, până într-o zi, când, Mihai este contactat chiar de Doina, care îi face niște dezvăluiri șocante.

Află ce se întâmplă cu Carmen într-un nou episod din "Lecții de viață", exclusiv pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni