Lecții de Viață, episod nou pe VOYO: "Fetele Sibilei"

Lecții de Viață, episod nou pe VOYO: "Fetele Sibilei"

Zilnic, de luni până vineri, de la ora 14:00, „Lecțîi de viață” vine cu noi episoade care se văd în exclusivitate pe VOYO!

În episodul de astăzi aflăm povestea lui Vlad Lurcada (31 de ani), un tânăr grafician care se îndrăgostește de Ilona (28 de ani).

Relația dintre cei doi evoluează rapid, iar la scurt timp Ilona îi propune tânărului să se mute împreună, într-un apartament găsit chiar de ea. Locuința este drăguță, iar chiria mică, singurul lucru ciudat fiind vecinele de deasupra, o femeie Sibila și fiica ei Beatrice, care practică un stil de Yoga diferit și adesea recită versuri ciudate.

Într-o zi, Mircea, Ilona și Vlad, cel mai bun prieten al lui Mircea, sunt invitați de către cele două vecine la o sesiune de yoga, însă sunt întrerupți de Nea Pricopiu, un vecin sărit de pe fix, care o acuză pe Sibila că ar fi implicată în dispariția pisicii sale și că ar face practici necurate.

După acest episod, Mircea rămâne treaz toată noaptea din cauza unor dureri de stomac, iar a doua zi, iubita lui, Ilona, îi cere un remediu Sibilei, care îi dă o pungă cu plante medicinale, pentru a face ceai. După ce începe să bea cate un ceai în fiecare zi, Mircea se simte mult mai bine și chiar îi crește și apetitul sexual.

Însă, într-o zi, Mircea scapă punga cu plante pe jos și merge la Plafar pentru a-i cere vânzătoarei o pungă cu aceleași plante medicinale, explicându-i că are dureri stomacale. Acolo află că acele ceaiuri băute de el sunt pentru potență sexuală și nu arsuri de stomac.

Nedumerit de cele întâmplate, Mircea încearcă să amplaseze camere pentru a afla ce pun la cale Sibila și fiica ei și îi poveste Ilonei totul. Brusc, se simte rău și leșină.

Află ce se întâmplă cu Mircea într-un nou episod "Lecții de viață", exclusiv pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni