Lecții de Viață, episod nou pe VOYO: "O nouă șansă"

Lecții de Viață, episod nou pe VOYO: "O nouă șansă"

Zilnic, de luni până vineri, de la ora 14:00, „Lecțîi de viață” vine cu noi episoade care se văd în exclusivitate pe VOYO!

În episodul de astăzi aflăm povestea Elenei Georgescu (19 ani), o tânără însărcinată în 9 luni, care trăiește pe stradă. Aceasta duce o viață grea, din care nu lipsesc drogurile și prostituția.

Într-o zi, Elena o întâlnește pe Adriana (40 de ani), o doctoriță dedicată care se oferă să o ajute să scape de viața de pe strada și să nască în siguranță. Speriată, Elena fuge de aceasta și intră în travaliu, moment în care este găsită de doctoriță și dusă la spital.

După ce naște o fetiță, Elena se rușinează de reproșurile Adrianei și de viață pe care o duce și decide să fugă din spital, abandonându-și copilul. Astfel, Adrianei nu-i rămâne altceva de făcut decât să o predea pe fetiță autorităților, care îi găsesc în scurt timp o familie adoptivă.

Copila ajunge la soții Voicu, un cuplu înstărit care nu poate face copii. Cei doi au mare grijă de fetitia și, într-o zi, decid să angajeze o bona, care să îi ajute cu creșterea ei, dar și cu treburile casei. La ușa lor ajunge chiar Elena, mama fetiței.

Afla ce se întâmplă cu Elena într-un nou episod "Lecții de viață", exclusiv pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni