Lecții de Viață, episod nou pe VOYO: "Propunerea"

Lecții de Viață, episod nou pe VOYO: "Propunerea"

Zilnic, de luni până vineri, de la ora 14:00, „Lecțîi de viață” vine cu noi episoade care se văd în exclusivitate pe VOYO!

În episodul de astăzi aflăm povestea Adinei și a lui Beti, două tinere de 20 de ani, care agăța tipi prin baruri pentru a le cumpără băuturi.

Într-o zi, Beti fură portofelul unuia dintre bărbații pe care îi agata în club și este prinsă în fapt. Ioan (50 de ani) intervine pentru a o scapă de poliție și le propune ambelor fete să lucreze pentru el. Acesta le explica că are o afacere specializată în strâns de informații și că ele ar trebui  să urmărească persoane care au afaceri necurate, pentru a strânge informații despre ele. Adina refuză la început propunerea lui Ioan, însă este convinsa la scurt timp de Beti să accepte.

Cele două devin extrem de bune la ceea ce fac, iar într-o zi, Beti primește misiunea de a se împrieteni cu Cazimir (30 de ani), fiul unui ministru, pentru a afla informații despre afacerile tatălui sau. Însă, Beți ajunge să se îndrăgostească de el și refuza să îi furnizeze lui Ioan informații care l-ar pune într-o lumină proastă.

Văzând că Beti trage de timp, Ioan o presează pe Adina pentru a aduna informații compromițătoare despre Cazimir, care face așa cum i se spune și obține fotografii cu acesta beat. 

Afla ce se întâmplă când fotografiile ajung la Ioan într-un nou episod "Lecții de viață", exclusiv pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni