Lecții de Viață, episod nou pe VOYO: "Captiva"

Lecții de Viață, episod nou pe VOYO: "Captiva"

Zilnic, de luni până vineri, de la ora 14:00, „Lecții de viață” vine cu noi episoade care se văd în exclusivitate pe VOYO!

În episodul de astăzi aflăm povestea Ioanei Nechifor (30 de ani), o tânără care nu prea are noroc în dragoste. Într-o zi, îl reîntâlnește pe Geo Aprodu (32) un vecin din copilărie, și, vrăjită de acesta, începe o relație cu el.

Ioana încearcă din răsputeri să câștige afecțiunea mamei lui Geo, însă în zadar. Femeia nu este deloc încântată de iubita fiului ei și încearcă să le pună bețe în roate.

Pe măsură ce relația lor avansează, apar tot mai multe probleme. Într-o zi, Ioana și Geo se întâlnesc cu Andra, o femeie pe care Geo pare să o știe de mult. Curioasă, Ioana îi cere mai multe detalii despre aceasta, iar bărbatul îi spune că este o clientă de-ale sale. Neîncrezătoare, Ioana investighează și afla că, de fapt, Andra și iubitul ei au avut o relație, iar acesta a mințit-o. Rănită, ea îl confrunta și se desparte de el, acuzându-l că este un mincinos, însă el îi cere iertare și o împacă.

Dar, lucrurile se complica când Andra afla că este însărcinată, știind că lui Geo nu îi plac copiii.

Află ce se întâmplă cu Andra într-un nou epsidod din "Lecții de viață", exclusiv pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni