Lecții de Viață, episod nou pe VOYO: "Aventurierul"

Lecții de Viață, episod nou pe VOYO: "Aventurierul"

Zilnic, de luni până vineri, de la ora 14:00, „Lecții de viață” vine cu noi episoade care se văd în exclusivitate pe VOYO!  

În episodul de astăzi aflăm povestea lui Gigi Sima, un bărbat în vârstă de 65 de ani care și-a părăsit familia în căutarea aventurii. 

Acesta are o fiică pe numa Mara (33 de ani), care s-a căsătorit cu un contabil, ce duce o viață sedentară, complet opusa de cea a tatălui înstrăinat. Într-o zi, ea și soțul ei sunt vizitați de Gigi, care pretinde că a cumpărat o casa boierească, ce ascunde o comoară și are nevoie de ajutorul celor doi pentru a o găsi. Ba mai mult, bărbatul le arată și niste cocoșei de aur pe care pretinde că i-a găsit în casă.

Cunoscandu-și tatăl, Măra nu îl crede, însă soțul ei, Viorel, este vrăjit de poveștile socrului și decide să îl ajute pe ascuns să găsească comoara. Nu trece mult timp și Mara descoperă ce face soțul ei și, sătulă de intrigile tatăl ei, îi spune soțului că Gigi este un mincinos care de ani de zile arată tuturor aceeași bănuți de aur falși.

Viorel decide să rupă prietenia cu Gigi și revine la viața sa de dinainte, însă, câteva zile mai tărziu el și Mara sunt vizitați de un inspector de poliție, care îi anunță că, de fapt, Gigi nu a cumpărat nicio casă.

Află ce se întâmplă cu Gigi și comoara ascunsă într-un nou episod "Lecții de viață", exclusiv pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni