Lecții de Viață, episod nou pe VOYO: "Comoara blestemată"

Lecții de Viață, episod nou pe VOYO: "Comoara blestemată"

Zilnic, de luni până vineri, de la ora 14:00, „Lecții de viață” vine cu noi episoade care se văd în exclusivitate pe VOYO!

În episodul de astăzi aflăm povestea lui Zorko Stefanet (32 de ani) și a lui Sorin (37 ani), doi prieteni pasionați de vânătoare de comori. Cei doi își petrec weekend-urile pe plajă și alte zone frecventate de turiști pentru a găsi monezi sau alte comori cu un detector.

Într-o zi, cei doi merg într-o pădure din zona Alba și găsesc câteva monezi care par foarte vechi. Ba mai mult, cercetând mai mult zona cu detectorul de metale, ei par să găsească ceva aflat la o adâncime mai mare. Însă, pentru că nu au ustensilele necesare, bărbații nu pot sapa după comoara și parasec locul. Curios de monezile găsite, Sorin merge în oraș la un expert în arheologie deoarece crede că a găsit dracme dacice și îi propune lui Zorko să nu declare comoara când o vor găsi, ci să o vândă pentru a se îmbogăți.

Zorko refuză propunerea sa spunandu-i că își dorește doar să descopere ce se afla acolo și după să declare obiectele găsite autorităților. Însă, în scurt timp află de la soția lui că este bolnavă de cancer și că tratamentul este extrem de costisitor, bani de care ei nu dispun.

Disperat să își salveze soția, Zorko merge la Sorin și îi vorbește despre diagnosticul soției sale și îi spune că accepta să găsească comoara împreună pentru a o vinde. Dar, totul se complica când găsește în apartamentul lui aceleași analize pe care i le-a arătat soția sa, Velica, însă cu  un alt nume.

Află ce se întâmplă cu analizele Velicăi și cu comoara ascunsă într-un nou episod "Lecții de viață", exclusiv pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni