Lecții de Viață, episod nou pe VOYO: Mai tare ca-n filme

Lecții de Viață, episod nou pe VOYO: Mai tare ca-n filme

Zilnic, de luni până vineri, de la ora 14.00, „Lecții de viață” vine cu noi episoade care se văd în exclusivitate pe VOYO!

În episodul de astăzi aflăm povestea Celiei, o actriță în vârstă de 28 de ani, care joacă într-un film ce prezintă cazul real al unui tânăr acuzat de mai multe crime multiple și care a fost lăsat în libertate din lipsa de probe.

În seara premierei, Celia se întâlnește cu Sere Goian, tânărul care e subiectul filmului, iar acesta se da drept un fan și îi dă numărul de telefon, spunându-i că i-ar placea să mai stea de vorbă. Speriată de întâlnirea dubioasă, Celia rămâne cu ochii în patru și începe să observe că cineva o urmărește în permanență.

Pentru a se proteja, Celia sună poliția și îi roagă să verifice cine este persoana care stă seară de seară în fata blocului, însă oamenii legii nu găsesc niciodată pe nimeni și încep să se îndoiască de afirmațiile actriței.

Decisă să dezlege singură misterul, Celia îl sună pe Goian pe numărul primit în seara premierei filmului și îi propune să se întâlnească. Acolo, ea îl înregistrează când îi marturisește că el e cel care o urmărește seară de seară și îl dă pe mâna poliției.

Însă, odată întoarsă la apartamentul ei, Celia dă din nou peste bărbatul dubios.

Află cine este bărbatul care o urmărea pe Celia într-un nou episod din "Lecții de viață", exclusiv pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni