Lecții de Viață, episod nou pe VOYO: Agresorul

Lecții de Viață, episod nou pe VOYO: Agresorul

Zilnic, de luni până vineri, de la ora 14.00, „Lecții de viață” vine cu noi episoade care se văd în exclusivitate pe VOYO!

În episodul de astăzi aflăm povestea Margdei, o tânără de 28 de ani care lucrează în departamentul de resurse umane ale unei multinaționale. Aceasta este hărțuită de seful ei, Vladmiri (45 de ani), până într-o zi când îl cunoaște pe Șerban (30 de ani, un tip care o găsește leșinată pe stradă, după o noapte în club și o duce acasă.

Șerban devine atras de Magda și o invită în oraș, însă aceasta refuză, spunandu-i că nu e interesată de o relație. Intre timp, avansurile lui Vladimir, seful Madgei, continua, și ba mai mult, într-o zi o urmărește când iese de la muncă și îi propune să facă sex cu el, însă este din nou salvata de Șerban care se da drept un prieten.

Recunoscătoare că a ajutat-o, Magda acceptă să iasă cu Șerban la cină și petrec noaptea împreună. Din acel moment, cei doi încep o relație, iar Magda îi mărturisește acestuia că seful ei o hărțuiește. Acesta decide să intervină și într-o zi îl asteapt pe Vladimir în parcarea firmei sale, îi spune să o lase în pace pe Madga și îl bate cu bestialitate.

A doua zi, Vladimir îi cere scuze Magdei și îi promite că o va lasă în pace. Magă se bucura să audă asta, bănuiește că Șerban este implicat și îi povestește prietenei sale, Elena, ce s-a întâmplat. Aceasta o sfătuiește să fie atentă la Șerban, pentru că nu știe nimic despre el, însă Magda îi ignoră sfatul. Dar, la scurt timp, Șerban începe să devină tot mai posesiv, gelos și violent față de Magda

Poți vedea ce se întâmplă când află că Șerban nu este ceea ce pare  într-un nou episod Lecții de Viață, exclusiv pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni