Lecții de Viață, episod nou pe VOYO: "Între vecini"

Lecții de Viață, episod nou pe VOYO: "Între vecini"

Zilnic, de luni până vineri, de la ora 14.00, „Lecții de viață” vine cu noi episoade care se văd în exclusivitate pe VOYO!

În episodul de astăzi aflăm povestea lui Alin și a Emei, un cuplu perfect la prima vedere, care se mută în casă nouă. Cei doi se împrietenesc cu vecinii de alături, un cuplu format din Oana și Mircea, destul de prietenoși și petrecăreți.

Cei patru încep în scurt timp să petreacă timp împreună, iar Oană observă că relația dintre Alin și Ema nu este atât de perfecta pe cum pare. Într-o noapte, pandindu-i pe cei doi de la fereastra, Oana vede cum Alin o lovește pe Ema în timpul unei certuri.

Oana o întreabă pe Ema despre cele întâmplate, însă Ema neagă totul. De asemenea și Mircea, soțul ei, o sfătuiește să nu mai caute nod în papură vecinilor, mai ales că în trecut a avut probleme psihice și halucinații, dând de înțeles că totul ar fi imaginația ei.

Dar Oana nu se lasă și continuă supravegherea vecinilor, aflând alte detalii dubioase, Ema se vede pe ascuns cu un alt bărbat, pe care îl aduce acasă, iar într-o seară surprinde o nouă ceartă între Alin și Ema, urmată de o împușcătură.

Vezi ce se întâmplă când Oana decide să afle de unde a venit împușcătură într-un nou episod "Lecții de viață", exclusiv pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni