• Emisiuni
  • Love Island România
  • Sunt singuri, supersexy și în căutarea iubirii adevărate! Ei sunt cei cinci concurenți de la Love Island România

Sunt singuri, supersexy și în căutarea iubirii adevărate! Ei sunt cei cinci concurenți de la Love Island România

Sunt singuri, supersexy și în căutarea iubirii adevărate! Ei sunt cei cinci concurenți de la Love Island România

Pe 1 octombrie, pe VOYO, debutează show-ul fenomen Love Island România. Cinci tinere superbe și cinci tineri atrăgători au acceptat provocarea de a-și găsi dragostea adevărată în decorul exotic din Tenerife. 

Alina Ceușan, prezentatoarea emisiunii, este gata să-i ducă pe cei 10 concurenți într-o vilă de lux,  unde o să trăiască o experiență de neuitat, plină de distracții și provocări, cu scopul final de a-și găsi jumătatea.

Vestea cea mare e aici! Din 1 octombrie începe Love Island România, pe VOYO, iar din 2 octombrie, puteți urmări aventurile concurenților noștri pe PRO TV. Sunt nerăbdătoare să văd cum vor trăi aventura vieții lor, timp de 2 luni, într-o vilă de lux din Tenerife, în căutarea dragostei, iar voi, cei de acasă, o să puteți interacționa aproape LIVE cu tot ce se întâmplă în casă prin ajutorul unei aplicații unice în România. Vă aștept să fiți alături de noi pentru că v-am pregătit un sezon incendiar!”, a spus Alina Ceușan, prezentatoarea emisiunii Love Island România.

Până atunci, haideți să-i cunoaștem ușor-ușor pe cei cinci băieți, toți singuri și cu exces de sex-appeal, care vor trăi aventura vieții lor la Love Island, în căutarea dragostei adevărate.


Dacă vreți să fiți primii care află cine sunt, stați cu ochii pe pagina de Instagram Love Island România și pe pagina de TikTok a show-ului!

@loveislandromania Niciodată singur, motiv pentru care a venit la @loveislandro să își găsească jumatatea ???? Din 1 octombrie, la @voyo.ro ???? #loveislandromania #protv #voyo ♬ original sound - LoveIslandRo

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni