S-a lansat aplicația Love Island România!

S-a lansat aplicația Love Island România!

Avem o mare surpriză pentru fani! Aplicația Love Island România a fost lansată și este deja disponibilă pe App Store și Google Pay.

Love Island România se apropie cu pași repezi, având premiera duminică, 1 octombrie 2023 pe VOYO! Înainte ca show-ul să se difuzeze, avem o altă surpriză pentru voi: aplicația Love Island este deja disponibilă pe Google Pay și App Store. Odată descarcată, aceasta îți permite să fii extrem de aproape de personajele tale preferate din emisiune, poți vota cine părăsește insula și vei avea acces la scene exclusive, care nu vor fi difuzate la PRO TV sau pe VOYO. 

Descarcă aplicația Love Island România de AICI și fii gata de show înaintea tuturor!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LoveIslandRo (@loveislandro)

Show-ul fenomen care a încins imaginația întregului mapamond se lansează duminică, 1 octombrie, pe VOYO, iar din 2 octombrie, telespectatorii îl pot urmări, aproape de miezul nopții, pe PRO TV. 5 fete și 5 băieți vor intra în ce mai fierbinte aventură a vieții lor cu dorința de a găsi dragostea adevărată. 

”Vestea cea mare e aici! Din 1 octombrie începe Love Island România, pe VOYO, iar din 2 octombrie, puteți urmări aventurile concurenților noștri pe PRO TV. Este un format nou, care ajunge în România după un succes răsunător în multe țări, precum Australia, Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii, e genul de reality-show care trebuie savurat pe canapea, singur sau cu gașca. Sunt nerăbdătoare să văd cum vor trăi concurenții aventura vieții lor, timp de 2 luni, într-o vilă de lux din Tenerife, în căutarea dragostei, iar voi, cei de acasă, o să puteți interacționa aproape LIVE cu tot ce se întâmplă în casă prin ajutorul unei aplicații unice în România. Vă aștept să fiți alături de noi pentru că v-am pregătit un sezon incendiar!”, a spus Alina Ceușan, prezentatoarea emisiunii Love Island România.


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni