Gabriela, bruneta seducătoare care participă la Love Island România: ”Mă îndrăgostesc repede”

Gabriela, bruneta seducătoare care participă la Love Island România: ”Mă îndrăgostesc repede”

Pe 1 octombrie, la VOYO, debutează show-ul care a încins imaginația întregului mapamond, Love Island România. Cinci tinere superbe și cinci bărbați atrăgători pornesc într-o aventură de proporții, în încercarea de a găsi sufletul pereche.

Gabriela, o brunetă fermecătoare, mărturisește că îi place să cânte și ”să încânte”. Deși se îndrăgostește repede, tânăra dezvăluie: ”mă răzbun și mai repede”. 

Aceasta abia așteaptă să pornească în aventura care îi poate aduce pe tavă sufletul pereche: „Voi fi singura femeie adevărată din viața bărbatului meu”.

Rămâne de văzut cine dintre concurenți va reuși să o cucerească, dar asta doar din 1 octombrie 2023, pe VOYO!

Pentru a-i cunoaște pe toți concurenții, nu uitați să descărcați aplicația Love Island, disponibilă pe Google Pay și App Store. Odată descarcată, aceasta îți permite să fii extrem de aproape de personajele tale preferate din emisiune, poți vota cine părăsește insula și vei avea acces la scene exclusive, care nu vor fi difuzate la PRO TV sau pe VOYO. 

Love Island este un format de televiziune în care mai multe persoane singure se întâlnesc într-o vilă dintr-o locație exotică, gata să trăiască experiența unei veri de neuitat, plină de distracții și provocări, cu scopul final de a găsi dragostea adevărată.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni