Cine este Mădălina Rancea, concurentă la Love Island România: Ce e al meu, e pus deoparte

Cine este Mădălina Rancea, concurentă la Love Island România: Ce e al meu, e pus deoparte

Love Island România va avea premiera pe 1 octombrie 2023 pe VOYO, iar următoarea zi, aproape de miezul nopții, la PRO TV! Concurenții au plecat deja în Tenerife și sunt extrem de entuziasmați să se cunoască și să creeze legături cu adevărat reale. 

Înainte ca cei 10 concurenți să testeze gustul adrenalinei și al iubirii, trebuie să facem cunoștință cu ei. Dacă pe unii deja i-ați remarcat, de această dată o prezentăm pe Mădălina Rancea, una dintre fetele care au avut curaj să spună „DA” la provocarea de a-și găsi jumătatea. 

Mădălina Rancea are 26 de ani, iar în prezent ocupă funcția de consultant de vânzări. Aceasta a venit la Love Island România deoarece își dorește să aibă alături de ea o persoană empatică, amuzantă și stabilă din punct de vedere emoțional, care să o completeze. 

În dragoste, deciziile pe care le ia sunt foarte importante, așa că gândește înainte să acționeze și preferă să analizeze fiecare detaliu înainte de a lua o decizie:

„Prefer să mă gândesc de două ori înainte de a alege. Cântăresc toate opțiunile și le testez, pe rând, de mai multe ori. Cred că ce e al meu e pus deoparte!”, ne-a spus tânăra.

Rămâne de văzut dacă aceste calități o vor ajuta în găsirea sufletului pereche sau o vor încurca.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LoveIslandRo (@loveislandro)

Pentru a-i cunoaște pe toți concurenții, nu uitați să descărcați aplicația Love Island, disponibilă pe Google Pay și App Store. Odată descarcată, aceasta îți permite să fii extrem de aproape de personajele tale preferate din emisiune, poți vota cine părăsește insula și vei avea acces la scene exclusive, care nu vor fi difuzate la PRO TV sau pe VOYO.

Love Island este un format de televiziune în care mai multe persoane singure se întâlnesc într-o vilă dintr-o locație exotică, gata să trăiască o experiență neuitat, plină de distracții și provocări, cu scopul final de a găsi dragostea adevărată.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni