• Emisiuni
  • Love Island România
  • Concurenții Love Island România au ajuns în Tenerife! Ce se întâmplă cu ei până se dă startul filmărilor

Concurenții Love Island România au ajuns în Tenerife! Ce se întâmplă cu ei până se dă startul filmărilor

Concurenții Love Island România au ajuns în Tenerife! Ce se întâmplă cu ei până se dă startul filmărilor

Love Island România se apropie cu pași repezi, având premiera pe 1 octombrie 2023, pe VOYO și cu o zi mai târziu la PRO TV! Concurenții au ajuns deja în Tenerife și sunt pregătiți să ia contact cu camerele de filmat și să își întâlnească sufletul pereche. 

Multă lume s-a întrebat ce se întâmplă în culisele show-urilor noastre preferate sau care este procesul prin care trec concurenții înainte de a lua contact cu camerele de filmat. Ei bine, în ceea ce privește Love Island România, noi o să vă dezvăluim secretele din spatele ecranelor! 

În aceste clipe emisiunea Love Island România este aproape să dea startul filmărilor! Totuși, înainte de acest moment mult așteptat, concurenții trebuie să se obișnuiească cu o viață ușor diferită față de cea de acasă. Astfel, cei 10 tineri, deși se află deja în Tenerife, au parte de o perioadă de izolare și așteptare, în care nu se întâlnesc și nu au acces la telefonul mobil, internet sau la conversații cu cei dragi. 

Cei 10 concurenți sunt cazați în acest moment la hoteluri diferite, situate la mare distanță unul de celălalt. Deși este un mediu confortabil și relaxant, așteptarea îi face 
să fie nerăbdători să-i cunoască pe ceilalți tineri hot alături de care vor trăi această aventură.

Scopul acestei izolări premergătoare este de a preveni ca aceștia să se întâlnească sau să interacționeze înainte de a intra în vila Love Island. În acest fel, întâlnirile și conexiunile dintre concurenți vor fi cu adevărat autentice și spontane atunci când se vor vedea pentru prima oară. 

Pe lângă lipsa de interacțiune cu ceilalți concurenți, cei 10 tineri nu au acces la internet în timpul acestei perioade de izolare. Această măsură îi ajută să fie mai curioși și intrigați de ceea ce vor descoperi în show-ul Love Island. Este o măsură menită să creeze un mediu cu adevărat autentic și neprevăzut în cadrul emisiunii.

Chiar și în această perioadă de izolare, producătorii sunt atenți la buna dispoziție și starea de bine a concurenților, ei fiind vizitați atât de psihologul emisiunii, cât și de reporteri, pentru a filma conținut video pentru conturile lor de social media. 

Perioada de izolare și așteptare a concurenților promite să aducă o doză suplimentară de suspans și emoție. Cu fiecare zi care trece, tensiunea crește, iar fanii așteaptă cu nerăbdare premiera de pe 1 octombrie, pe VOYO.

Sursă foto: Instagram

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni