• Emisiuni
  • Love Island România
  • EXCLUSIV! Ce spune Ada despre participarea la Miss World 2023. Cum a primit această veste: „Am fost șocată”

EXCLUSIV! Ce spune Ada despre participarea la Miss World 2023. Cum a primit această veste: „Am fost șocată”

EXCLUSIV! Ce spune Ada despre participarea la Miss World 2023. Cum a primit această veste: „Am fost șocată”

Direct din Tenerife, Ada a dezvăluit pentru protv.ro cum a primit vestea că va reprezenta România la Miss World 2023, dar și cum trebuie să fie bărbatul ideal pentru ea.

Gallery

Cum s-a simțit Ada când a fost anunțată că va participa la Miss World 2023:

„Cred că am fost șocată, în primul rând, eram foarte uimită că am văzut-o pe mama și asta m-a bucurat cel mai tare și după ușor, ușor am procesat informația. Este o responsabilitate enormă pentru mine să particip la Miss World și să reprezint România, la o competiție atât de mare și mai mare decât cea de anul trecut. Sper din tot sufletul să am timpul necesar să mă pregătesc. Cred că pregătirea mea de până acum mă va ajuta foarte mult. Vreau să mulțumesc și pentru această onoare, pentru că este o mare, mare, mare onoare și sper că o să vă reprezint așa cum trebuie”.

Direct din vila Love Island, bruneta a dezvăluit cum arată bărbatul ideal pentru ea și ce calități trebuie să aibă:

„Pentru mine bărbatul ideal ar trebui să aibă ambiție și determinare. Consider că un bărbat este extrem de atractiv atunci când are un țel în viață, când își urmărește obiectivele, când aspiră la ceva mai înalt și când este foarte pasionat de ce face”.

A făcut Ada lucruri nebunești din dragoste? Ce spune concurenta despre relațiile anterioare.

„Nu prea am făcut eu lucruri nebunești, n-am ce să vă spun, notabil. Am acceptat, din păcate, în relațiile anterioare foarte multe, poate ăsta a fost cel mai nebunesc lucru, dar, de acum înainte, am mare grijă de mine, de sufletul meu, și cui îi acord dragostea și atenția mea”.

Show-ul LOVE ISLAND ROMÂNIA este disponibil de duminică până vineri, pe VOYO, marți și joi, de la miezul nopții, și vineri, de la ora 23:30, pe PRO TV.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni