• Emisiuni
  • Love Island România
  • Love Island, 9 noiembrie 2023. Provocarea Alinei Ceușan care i-a pus în dificultate pe concurenți: „O să începem cu un joc!”

Love Island, 9 noiembrie 2023. Provocarea Alinei Ceușan care i-a pus în dificultate pe concurenți: „O să începem cu un joc!”

Love Island, 9 noiembrie 2023. Provocarea Alinei Ceușan care i-a pus în dificultate pe concurenți: „O să începem cu un joc!”

Micile detalii chiar contează! Și nu o spunem noi, ci jocul la care au fost provocați cei șase concurenți de la Love Island! Acum s-a aflat cât de bine își cunosc, de fapt, partenerii de cuplu!

Cum o cheamă pe mama iubitei/iubitului, care este mâncarea ei/lui preferată sau unde s-a născut. Acestea au fost doar câteva întrebări menite să le testeze atât memoria, cât și implicarea în cuplu.

„Vreau să vă invit la Firepit, vreau să ne petrecem ziua împreună. O să începem cu un joc!”, le-a transmis Alina Ceușan.

„Nu credeam că lunile noastre de miere se vor intersecta, dar uite că o să fim în același avion spre Bali”, a spus Călin.

VEZI ÎN VIDEO DE MAI JOS CUM S-AU DESCURCAT CONCURENȚII 

EPISODUL INTEGRAL POATE FI VIZIONAT PE VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni