Holograf si LaLa Band, impreuna pe aceeasi scena!

Holograf si LaLa Band, impreuna pe aceeasi scena!

La finalul saptamanii trecute, oraganizatorii concertului “LaLa Summer Love” au hotarat sa reediteze evenimentul chiar a doua zi, pe 3 iunie, datorita faptului ca absolut toate biletele puse in vanzare pentru evenimentul din 2 iunie, s-au epuizat inca din primele saptamani iar cererea din partea fanilor care nu au apucat sa-si ia bilete a fost foarte, foarte mare!

Mai mult decat atat, pe 3 iunie, la cel de-al doilea concert “LaLa Summer Love”, pe scena Arenelor Romane va urca legendara trupa HOLOGRAF, alaturi de tinerii din LaLa Band. Dupa cum stim, trupa Holograf a aparut intr-unul dintre episoadele serialului-fenomen, “pariu cu Viata” iar patru dintre cuplurile célèbre din acelasi serial, apar in videoclipul “Cat de departe”, semnat Holograf. 

Holograf, una dintre cele mai mari si importante trupe romanesti, isi va face aparitia aproape de finalul concertului “LaLa Summer Love” de pe 3 iunie.  Acestia vor canta celebra piesa “Sa nu-mi iei niciodata dragostea”, pe care au interpretat-o si alaturi de Vlad Gherman in “Pariu cu Viata” iar ce-a de-a doua va fi, bineinteles, “Cat de departe”, cel mai nou single Holograf!

Fanii trupei-vedeta a serialului “Pariu cu Viata”, difuzat de Pro TV, dar si fanii HOLOGRAF, au acum ocazia sa-si vada idolii intr-un nou concert incendiar! Acestia isi pot achizitiona biletele din aceleasi puncte: reteaua nationala Eventim din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas si pe www.eventim.ro . 

LaLa Band va asteapta pe 2 si pe 3 iunie la Arenele Romane, de la orele 20:00, pentru o dubla experienta “LaLa Summer Love”!!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni