Emisiunea România, te iubesc! este în curs de acreditare ALBERT

Emisiunea România, te iubesc! este în curs de acreditare ALBERT

De doi ani, CME este membru internațional albert, asociație a Academiei Britanice de Film și Arte Teatrale (BAFTA), care promovează sustenabilitatea mediului în audiovizual și film. Încă din 2011, această inițiativă sprijină membrii săi din industrie în lupta împotriva impactului negativ asupra mediului și în misiunea lor de a dezvolta conținut care este compatibil cu un climat sustenabil.

Emisiunea România, te iubesc! este în plin proces de certificare albert, iar echipa a luat măsuri care limitează acțiunile ce au efecte nocive asupra mediului. Printre ele se numără economisirea combustibilului prin reducerea deplasărilor în țară, folosind corespondenții din teritoriu sau realizând interviuri prin videocall, utilizarea bateriilor reîncărcabile pentru camere și sunet, folosirea cănilor, termosurilor și sticlelor reutilizabile, colectarea selectivă a obiectelor din plastic, metal și sticlă, utilizarea luminilor de tip LED în redacție și cabinele de montaj, și reducerea volumului de hârtie printată.

Astfel, munca echipei România, te iubesc! se înscrie pe coordonatele sustenabilității. PRO TV continuă să implementeze principiile albert în cadrul mai multor producții, iar echipa fiecărei emisiuni își calculează amprenta de carbon și urmărește îndeaproape reducerea emisiilor de CO2.

În timp ce emisiunea România, te iubesc! este în curs de acreditare, numeroase producții PRO TV continuă să pună în practică acțiunile necesare pentru a-și păstra certificarea albert obținută în trecut.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Romania, te iubesc!

Articole pentru emisiune Romania, te iubesc!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni