Cinema de România – o anchetă semnată de Paul Angelescu, duminică, la România, te iubesc!

Cinema de România – o anchetă semnată de Paul Angelescu, duminică, la România, te iubesc!

În ultimii ani, filmul românesc este tot mai prezent pe marile ecrane și a reușit să umple săli, să câștige premii importante și să rămână în topuri. Suntem într-o perioadă de glorie pentru cinema și filmul are viitor! Cinema de România, o anchetă semnată de Paul Angelescu, duminică, de la 18:00, la România, te iubesc!.

„Intrăm în culisele cinematografiei românești și îi cunoaștem pe câțiva dintre cei mai de succes regizori și producători. Pentru prima oară în istoria industriei locale de cinema se produc constant atât filme de divertisment, cu succes la publicul larg, cât și filme de artă premiate la cele mai importante festivaluri ale lumii. Îl cunoaștem pe Matei Dima, producătorul TeamBuilding, singurul film românesc, din ultimii 30 de ani, care a reușit să aducă peste 1 milion de spectatori în sălile de cinema. Fostul vloger a produs, în ultimii 5 ani, 10 comedii care au adunat încasări de aprope 20 de milioane de dolari”, a spus Paul Angelescu.

Anul acesta se împlinesc 20 de ani de când regizorii români câștigă neîntrerupt premii la cele mai mari festivaluri de film de peste hotare. Paul Angelescu va sta de vorbă cu Radu Jude ale cărui filme și scurtmetraje regizate au fost premiate la festivaluri internaționale prestigioase precum Berlin, Cannes, Karlovy Vary sau Sundance. Va vorbi și cu Tudor Giurgiu, regizorul filmului Libertate, unul dintre cele mai reușite filme ale anului trecut.

Cât este de complicat să realizezi o scenă de acțiune cu împușcături, mulți actori și costumație diversă aflăm duminică, de la 18:00, într-o nouă ediție România, te iubesc!. Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Romania, te iubesc!

Articole pentru emisiune Romania, te iubesc!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni