FARA PERDEA

Difuzat

Intr-o noua editie a emisiunii de anchete juralistice, Romania, te iubesc! Alex Dima vorbeste despre beneficiile uriase ale perdelelor forestiere, de care Romania are mare nevoie. „In fiecare iarna mor oameni din cauza zapezilor pentru ca drumurile se blocheaza. Unii mor pe drumuri, altii in...

Intr-o noua editie a emisiunii de anchete juralistice, Romania, te iubesc! Alex Dima vorbeste despre beneficiile uriase ale perdelelor forestiere, de care Romania are mare nevoie. „In fiecare iarna mor oameni din cauza zapezilor pentru ca drumurile se blocheaza. Unii mor pe drumuri, altii in case, pentru ca salvarea nu reuseste sa ajunga la ei. Perdelele apara drumurile si localitatile pe timp de iarna. In plus, retin zapada in camp si ajuta la agricultura”, declara Alex.
Desi Romania ar avea nevoie de perdele forestiere pe 1700 de kilometri de drum, anul acesta ar putea planta pe doar 20 de kilometri. „10 kilometri pe A1 si 10 kilometri pe A2. Sunt sanse mari insa ca acest lucru sa nu se intample. Bani sunt, dar incompetenta autoritatilor impiedica plantarea”, a mai marturisit corespondentul Stirilor ProTV Alex Dima.

Share

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Romania, te iubesc!

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Romania, te iubesc!

Emisiuni similare

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

TOP emisiuni