• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2024 - semifinala 2. Ansamblul Hecenii, fenomen de folclor autentic, a rupt scena talentelor. Andra: „Meritați să fiți în finală!”

Românii au talent 2024 - semifinala 2. Ansamblul Hecenii, fenomen de folclor autentic, a rupt scena talentelor. Andra: „Meritați să fiți în finală!”

Dansatorii din Ansamblul Hecenii au convins-o pe Andra să apese Golden Buzz-ul în audiții, iar acum au demonstrat încă o dată dacă mai era nevoie că își merită locul în semifinale.

Gallery

​Andra: „Doamne, cât de frumos a fost! Mi s-a făcut piele de găină! Simt bucuria pe care voi ați transmis-o. Meritați să fiți în finală!”

Vezi momentul și jurizarea din semifinală în materialul VIDEO de mai sus. 

Dacă ți-a plăcut Ansamblul Hecenii, votează-l online pe https://voteaza.protv.ro, gratuit, după START VOT sau trimite 17 prin SMS la 1444, valabil în rețelele de telefonie mobilă Telekom, Orange, Vodafone și DigiMobil. Tariful fiecărui vot prin SMS este de 0.48 €, TVA inclus.

Cine sunt dansatorii din Ansamblul Hecenii

Grupul s-a format acum 10 ani. Membrii ansamblului au o strânsă relație de prietenie care îi leagă și în afara activității de bază.

​Speră să reușească să câștige Românii au talent, deoarece acest câștig va realiza visul copiilor din satul Heciul Nou, acela de a amenaja o sală de dans modernă, echipată cu bare pentru dansul clasic, oglinzi, o podea de calitate și un acoperiș care nu lasă apa să intre. Prin exemplul lor, ei doresc să arate că, dacă lucrezi asiduu și faci ceea ce-ți place, poți reuși să dărâmi obstacole aparent imposibile.

În audiții, dansatorii au fost aplaudați în picioare de toți jurații.

„Eu nu am văzut în viața mea un dans mai ritmat și dansat în felul ăsta! Eu vă jur că în momentul ăsta am piele de găină. N-am văzut în viața mea un dans executat cu atâta dăruire și cu atâta suflet! În viața mea nu am văzut acest lucru! (…) Este foarte interesant că e pentru prima oară când un dans popular m-a dus prin toate stările. M-am bucurat ca un copil mic văzând câtă energie aveți. Eu sunt o iubitoare de muzică populară și tradiții, dar mi se pare că voi aveți tot pachetul. Folclorul nu o să moară niciodată pentru că văzându-vă pe voi mi se pare că viitorul sună bine. Atâta dăruire nu am văzut în dansurile populare niciodată și atunci știu că este o premieră, dar ... ”, a spus Andra după care a apăsat Golden Buzz-ul.

Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni