• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2024 - semifinala 2. Lukas Udrea a interpretat impecabil piesa „Lose control” și a ridicat juriul în picioare. Andi: „Ai făcut o alegere absolut minunată. Piesa ți-a pus în valoare vocea”

Românii au talent 2024 - semifinala 2. Lukas Udrea a interpretat impecabil piesa „Lose control” și a ridicat juriul în picioare. Andi: „Ai făcut o alegere absolut minunată. Piesa ți-a pus în valoare vocea”

Lukas are 14 ani și vine din Spania. A început să cânte la vârsta de 7 ani, când a decis să renunțe la cursurile de chitară în favoarea celor de canto.

Gallery

Cine este Lukas Udrea de la Românii au talent 2024

Lukas Udrea consideră că talentul său muzical este un privilegiu care îi permite să-și exprime sentimentele.Unul dintre punctele forte ale lui Lukas este capacitatea sa de a se conecta rapid cu publicul. I s-a spus că, atunci când cântă, reușește să atingă inimile oamenilor. Această abilitate de a emoționa prin muzică este ceva ce Lukas prețuiește enorm.

Tânărul se bucură de oportunitatea de a cânta în România, unde o parte din familia sa locuiește și îl poate urmări. În plus față de muzică, Lukas este pasionat și de dans, urmând chiar și cursuri pentru a-și îmbunătăți performanțele.

Idolii lui Lukas din România sunt Andra, Smiley și Theo Rose, artiști pe care îi admira și de la care se inspiră. Prin muzica și dansul său, Lukas continuă să inspire și să cucerească inimile oamenilor.

Dacă ți-a plăcut prestația lui Lukas, votează-l online pe https://voteaza.protv.ro, gratuit, după START VOT sau trimite 18 prin SMS la 1444, valabil în rețelele de telefonie mobilă Telekom, Orange, Vodafone și DigiMobil. Tariful fiecărui vot prin SMS este de 0.48 €, TVA inclus.

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni