• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2024 - semifinala 2. Quim Moya: două mâini, o pânză și un spectacol în culori care a uimit jurații la final. Andra: „Eu vreau să cumpăr acest tablou pentru soțul meu!”

Românii au talent 2024 - semifinala 2. Quim Moya: două mâini, o pânză și un spectacol în culori care a uimit jurații la final. Andra: „Eu vreau să cumpăr acest tablou pentru soțul meu!”

Quim Moya a dezvoltat noi tehnici de live painting, care au stârnit admirația publicului. În semifinala 2 de la Românii au talent a făcut un adevărat show.

Gallery

Dacă ți-a plăcut Quim Moya, votează-l online pe https://voteaza.protv.ro, gratuit, după START VOT sau trimite 19 prin SMS la 1444, valabil în rețelele de telefonie mobilă Telekom, Orange, Vodafone și DigiMobil. Tariful fiecărui vot prin SMS este de 0.48 €, TVA inclus.

Cine este Quim Moya de la Românii au talent 2024

Quim Moya, un artist pasionat de pictură, a găsit mereu bucurie în a-și exprima creativitatea pe pânză. Într-o zi, când timpul era limitat, a descoperit că speed painting-ul oferă texturi unice și captivante. De atunci au trecut 15 ani, perioadă în care și-a perfecționat abilitățile și a rafinat tehnicile clasice pe care le-a învățat.
În căutarea constantă a inovației și adaptându-se cerințelor pieței evenimentelor, Quim a dezvoltat noi tehnici de live painting care au stârnit admirația publicului. Totuși, momentul cel mai important din cariera sa a fost când a împărțit scena cu faimosul pilot de Formula 1, Lewis Hamilton, având privilegiul să îl picteze.
Dacă ar câștiga premiul cel mare la Românii au talent, Quim și-ar dori să construiască un centru artistic în mijlocul naturii, în Catalonia. Acest centru ar fi dedicat tuturor artiștilor, oferindu-le un spațiu unde să creeze și să inoveze, inspirați de frumusețea naturii și de energia deosebită a locului.

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni