• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2024 - semifinala 2. Villia a interpretat propria piesă - „Norocul meu” și a cufundat sala într-o liniște deplină. Andi: „Eu am uitat că sunt aici”

Românii au talent 2024 - semifinala 2. Villia a interpretat propria piesă - „Norocul meu” și a cufundat sala într-o liniște deplină. Andi: „Eu am uitat că sunt aici”

Are o voce plină de sensibilitate, iar profunzimea versurilor te face să lăcrimezi. Iulia a avut un moment fenomenal la Românii au talent, care a fost răsplătit cu un Golden Buzz din partea lui Smiley și a lui Pavel Bartoș.

Iulia, cu numele de scenă ales - Villia, are 20 de ani și vine din Satu Mare.  Este studentă la Psihologie în limba engleză, la Universitatea din Cluj. A ales această facultate pentru că întotdeauna a fost interesată să înțeleagă oamenii și motivația din spatele comportamentelor lor.

Gallery

Dacă ți-a plăcut prestația lui Villia, voteaz-o online pe https://voteaza.protv.ro, gratuit, după START VOT sau trimite 24 prin SMS la 1444, valabil în rețelele de telefonie mobilă Telekom, Orange, Vodafone și DigiMobil. Tariful fiecărui vot prin SMS este de 0.48 €, TVA inclus.

​În plus față de voce, Iulia  cântă la chitară, dar și compune muzică. A început să cânte la chitară și să înțeleagă compoziția muzicală de la vârsta de 12 ani. Ea scrie în fiecare zi și cântă în fiecare zi, dar cel mai mult îi place să cânte piesele pe care le-a creat. Are câteva piese pe canalul său de YouTube.

Tânăra mai este pasionată de limba engleză, așa că toate piesele ei sunt scrise în această limbă.

Mama și tatăl ei lucrează în domeniul juridic. Părinții au divorțat cu ceva timp în urmă, iar acest subiect este unul foarte sensibil pentru ea. Iulia spune că mama este cea mai bună prietenă a ei.

Ea mai are un frate, în vârstă de 23 de ani.

Este pentru prima oară când participă la Românii au talent.

Interpretarea Iulie Vîlceanu i-a făcut pe mulți oameni din public să plângă. Juriul a aplaudat-o în picioare.

În semifinala 2, Villia a interpretat propria piesă - „Norocul meu” și a cufundat sala într-o liniște deplină. Andi a rămas uluit: „Eu am uitat că sunt aici. Eu am crezut că sunt deja la concertul tău”. 

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni