• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2024 - semifinala 2. Dora Debreczeni, o minune de copil care vrea să se facă profesoară de bucurie: „Dacă mă alegeți pe mine, alegeți fericirea!”

Românii au talent 2024 - semifinala 2. Dora Debreczeni, o minune de copil care vrea să se facă profesoară de bucurie: „Dacă mă alegeți pe mine, alegeți fericirea!”

Dora Debreczeni este o fetiță de doar 8 ani, plină de personalitate! Aceasta i-a bucurat pe jurați atât cu graiul ei maramureșean, cât și cu momentul său de pe scena Românii au talent din semifinala 2.

Gallery

Cine este Dora Debreczeni de la Românii au talent 2024

​La doar 8 ani, Dora Debreczeni a reușit să îi amuze și să îi bucure pe jurații Românii au talent. Cu o personalitate extrem de puternică, copila a reușit să răspundă tuturor întrebărilor primite, chiar înainte de a-și prezenta momentul artistic.

Atunci când a început să recite, Dora a adus zâmbetul pe buzele tuturor celor prezenți în sală, dar și telespectatorilor. Aceasta nu doar că are o voce extrem de frumoasă, ci este și foarte expresivă, lucru care a completat perfect numărul artistic.

Fetița a moștenit talentul muzical de la mama și de la bunica ei. Mama Dorei își încurajează fiica să-și urmeze visul de a deveni o stea pe scenele lumii muzicale. Copila de 8 ani se descrie ca fiind o persoană veselă și luptătoare, iar Andra și Paula Selling sunt idoli pentru ea.

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 


Dacă ți-a plăcut prestația lui Dora, voteaz-o online pe https://voteaza.protv.ro, gratuit, după START VOT sau trimite 23 prin SMS la 1444, valabil în rețelele de telefonie mobilă Telekom, Orange, Vodafone și DigiMobil. Tariful fiecărui vot prin SMS este de 0.48 €, TVA inclus.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni